Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEZAPAMĆEN INCIDENT Dječak (13) fizički nasrnuo na liječnika

NEZAPAMĆEN INCIDENT Dječak (13) fizički nasrnuo na liječnika

Slučaj se dogodio u četvrtak u Srbiji

Liječnika Olivera Stojakovića iz Kikinde u Srbiji na radnom mjestu u Dječjem dispanzeru Doma zdravlja fizički je napao trinaestogodišnji dječak. Nezabilježen incident dogodio se u četvrtak oko 18 sati, kad je liječnik maloljetnom pacijentu rekao da mu mora uzeti bris iz nosa.

Dječak je kod liječnika došao s majkom. Iako je liječnik uvjeravao maloljetnika da ga ništa neće boljeti, nije ni slutio da će on izvući deblji kraj.

- Tinejdžer je počeo psovati njega i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio. Uslijedili su iznenadni udarci. Jedan, pa drugi i treći u predjelu lica liječnika, odnosno oka. Sve je trajalo samo nekoliko sekundi, ali je napadnutom liječniku djelovalo kako vječnost. Vrata ambulante i čekaonice bila su otvorena, pa su incident gledala i slušala druga bolesna djeca i njihovi roditelji - saznaje Kurir.rs od navodno dobro obaviještenog izvora.

Nitko od roditelja koji su u tom trenutku bili s djecom nije se umiješao u incident. Kad je povrijeđeni liječnik sjeo i stavio oblog na povrijeđeno oko, ponovo se ispred njega pojavio ratoborni tinejdžer. Nastavio ga je provocirati. Ni dolazak policijske patrole nije ga urazumio, pa se i dalje nedolično ponašao.

- Razočaran sam, tužan i potišten - kazao je napadnuti liječnik.

Policiji je ovaj incident prijavljen. 

Vaša reakcija na temu