Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U AUSTRALIJI Hrvatica usmrtila troje djece pa presudila sebi?

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U AUSTRALIJI Hrvatica usmrtila troje djece pa presudila sebi?

Prije tri mjeseca Katie je neočekivano dala otkaz

Policija u Victoriji u Australiji u jednom obiteljskom domu pronašla je četvero mrtvih, a među žrtvama su majka i troje djece, prenosi Daily Mail, pišu 24 sata.

Policija sumnja da je troje djece - Claire (7), Annu (5) i Matthew (3) ubila njihova majka Katie Perinović (42) , koja je nakon toga počinila samoubojstvo.

Tijela žrtava pronašla je policija u četvrtak u obiteljskom domu Perinović, nakon što je Katien suprug Tomislav (48) alarmirao sve službe. 

Istražitelji Odjela za ubojstvo, u izjavi za medije, potvrdili su da suprug Perinović nije bio uključen u čin ubojstva te je odmah pušten iz zatvora.

Tugujući prijatelji i susjedi obitelji Perinović izjavili su kako se Katie već nekoliko tjedana ponašla neobično.

- Nekoliko tjedana prije ovog nesretnog događaja, Katie i njezina djeca prisustvovali su rođendanu moje kćerke. Katie je bilo neobično tiha i nikad je dosad nisam vidjela u tom izdanju. Na rođendanu je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primijetile njezino čudno ponašanje - rekla je Kateina susjeda Marie Groves.

Prije tri mjeseca Katie je neočekivano dala otkaz na svom radnom mjestu gdje je godinama radila kao psihoterapeutkinja, a njezini prijatelji i poznanici sumnjanju da je razlog tome bila depresija.

Prema pisanju portala Herald Sun, obitelj Perinović je hrvatskog porijekla. Pišu i kako je preminuloj ženi djevojačko prezime bilo Blažević, a njena majka također navodno živi u Australiji.

Vaša reakcija na temu