Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Katerinavulcova from Pixabay NOVI VIDEO Crna pantera opet viđena blizu granice s Hrvatskom

NOVI VIDEO Crna pantera opet viđena blizu granice s Hrvatskom

Policajci i radnici je traže dronovima

Crna pantera o kojoj bruji cijela Srbija, a koja je navodno viđena i na granici s Hrvatskom, danas je ponovo uočena u blizini naselja Feketić, prenosi Jutarnji.

Kako tvrdi muškarac koji ju je ugledao, životinja je stajala u mjestu, a čim je izvadio telefon divlja mačka je pobjegla.

'Radim ovdje u blizini, u prolazu sam je vidio i pomislio da ju moram snimiti, inače mi nitko neće povjerovati', naveo je izvor Telegrafa koji im je ustupio i snimku. 

Na njoj se vidi kako nekakva životinja velikom brzinom trči kroz njive. Video možete pogledati ovdje.

Kako saznaju mediji u Srbiji, nadležni još nisu dobili dojavu o navodnoj pojavi životinje.

Podsjetimo, crna pantera posljednji put je viđena u blizini Banje Junaković, a lovočuvari 'Vojvodinašuma', policajci iz Apatina i radnici 'Voda Vojvodine' traže životinju dronovima. Plan je, kada lociraju panteru, da ju uspavaju i odvedu u Zoološki vrt na Paliću.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila posljednja snimka pantere, gosti kupališta su se zatvorili u svoje sobe, a okolo je zavladala tišina.

O tome je za srbijanske medije govorio i Petar Rašeta, predsjednik Prirodnjačkog centra 'Mali Petrov salaš' koji se nalazi samo 400 metara od Banje Januković. Kako je i ranije spomenuo, on na svom imanju ima oko 500 domaćih životinja, a kada je pantera posljednji put viđena javljeno mu je da ide točno ka njegovom imanju.

'Pošto je moje imanje udaljeno na nekih 400 metara od Banje, zvali su me s njihove recepcije da me upozore, jer je jedan gost navodno snimio panteru kako ide ka mom imanju. Zahvalio sam im na upozorenju, ali moje životinje su i dalje puštene. Gosti kupališta već četiri dana ne mogu u šetnju jer su uplašeni. Uvijek sam imao goste ranije i dolazili su u ovu šumu, kao i na moje imanje. Sada je sve pusto. Tri dana je mir i tišina, nemam nijednog gosta. Mislim da su pretrpjeli veliki strah i sve više se zadržavaju u svojim sobama', rekao je sugovornik Telegrafa.

Vaša reakcija na temu