Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot NOVINARKA UPOZORILA RUSE 'Ugasite televiziju, peru vam mozak'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

NOVINARKA UPOZORILA RUSE 'Ugasite televiziju, peru vam mozak'

Agalakova je pobjegla iz Rusije i trenutno se skriva

Mnogi ljudi u Rusiji vjerovali su joj dok je na televiziji Channel One čitala vijesti, no ruska novinarka Žana Agalakova sada tvrdi da ništa što se vrti na ruskim programima nije istina.

Agalakova je pobjegla iz Rusije i trenutno se skriva. Za Ruse ima jednu poruku: 'ugasite televiziju'.

'To je uređaj za pranje mozga. Jednostavno nemojte slušati. Nađite druge izvore informacija. Idite na internet i otvorite svoje srce. Rat je zao. Rat je smrt', rekla je Agalakova u intervjuu za BBC.

Rusku televiziju opisala je kao život u 'dva svijeta'.

'Čak i sad kada gledate vijesti u Rusiji, nekada gledam, to su da različita planeta. Na jednom su planetu uništenje i totalna katastrofa, smrt i tragedija. Na drugom, rusku vojsku bodri lokalna populacija s cvijećem i postoji samo pobjeda i samo nešto pozitivno i veliko. Ta se dva svijeta ne daju pomiješati i jednostavno je zapanjujuće kako to rade. Nevjerojatno je kako ispiru mozak populaciji', kazala je, prenosi RTL.

Vaša reakcija na temu