Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay NOVO IZVJEŠĆE Britanski obavještajci objavili da Rusija nastavlja napadati civile
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

NOVO IZVJEŠĆE Britanski obavještajci objavili da Rusija nastavlja napadati civile

'Očekuje se da će se ruska zračna aktivnost povećati na jugu i istoku Ukrajine'

Ruske operacije nastavljaju se fokusirati na regiju Donbas, Mariupolj i Mikolajiv, navodi britansko Ministarstvo obrane.

Dodaju kako Rusija nastavlja napadati ukrajinske civile te podsjećaju na jučerašnji napad na željezničku stanicu Kramatorsk u istočnoj Ukrajini.

'Ruske operacije i dalje su usredotočene na regiju Donbas, Mariupolj i Mikolajiv, uz podršku kontinuiranih lansiranja krstarećih projektila u Ukrajinu od strane ruskih pomorskih snaga.

Očekuje se da će se ruska zračna aktivnost povećati na jugu i istoku Ukrajine.

Međutim, ruske ambicije da uspostave kopneni koridor između Krima i Donbasa i dalje su osujećene ukrajinskim otporom', pišu britanski vojni obavještajci.

Vaša reakcija na temu