Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot ODOBRILA VLADA Popis 'neprijateljskih zemalja' Rusije
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ODOBRILA VLADA Popis 'neprijateljskih zemalja' Rusije

Evo koje su navedene

Ruska vlada odobrila je popis 'neprijateljskih' zemalja kojima su uvedene protumjere, uključujući vizni režim za njihove građane te plaćanje u rubljama. Informaciju o uvođenju viznog režima za građane 'neprijateljskih zemalja' potvrdio je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov.

- Razvija se nacrt predsjedničke uredbe o viznim mjerama kao odgovor na neprijateljske akcije niza stranih država - rekao je Lavrov, prenosi BBC.

Državna novinska agencija Tass citirala ga je kako će te mjere 'odgovoriti na neprijateljske akcije Sjedinjenih Država i njihovih satelita'.

Ruska agencija Tass objavila je i da je Vlada prethodno odobrila popis neprijateljskih država. Na tom se popisu nalaze: Sjedinjene Države i Kanada, zemlje EU, Velika Britanija, Ukrajina, Crna Gora, Švicarska, Albanija, Andora, Island, Lihtenštajn, Monako, Norveška, San Marino, Sjeverna Makedonija, Japan, Južnu Koreja, Australija, Savezne Države Mikronezije, Novi Zeland, Singapur i Tajvan, prenosi N1

Za navedene države je uvedena i obveza plaćanja u rubljama.

Vaša reakcija na temu