Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot OGLASILI SE AUSTRIJSKI MASONI Demantiraju da je ubojica troje djece bio član bilo koje od loža

OGLASILI SE AUSTRIJSKI MASONI Demantiraju da je ubojica troje djece bio član bilo koje od loža

Moguće je da se smatra pripadnikom nepriznate organizacije

Jedan dan nakon nezapamćene tragedije u Zagrebu, nakon što je policija otkrila da je Austrijanac ubio svojih troje djece u svom stanu, austrijski mediji prenose očitovanje vrhovne masonske organizacije iz njegove domovine - Velike lože Austrije.

- On nema ništa niti je ikada išta imao s austrijskim slobodnim zidarstvom - naveli su, prenosi RTL.

Razlog za reagiranje Velike lože Austrije bilo je to što je otac osumnjičen za besprimjerni zločin nad svojom djecom, osim što je za svoje zlodjelo optuživao svoju bivšu suprugu, svoj financijski slom, optužio i svoju navodnu 'braću', kako ih je nazvao, masone.

Nakon nekoliko neslužbenih reakcija iz masonskih krugova, Velika loža Austrije danas se i službeno očitovala

- Velika loža Austrije ističe činjenicu da taj čovjek nije niti je bio član bilo koje od njezinih loža - poručili su. 

Heute je tome dodao i neslužbene komentare iz masonskih krugova da je 56-godišnjak, kojega još uvijek liječe u KB Sestre milosrdnice u Zagrebu od posljedica neuspjelog pokušaja samoubojstva nakon ubojstva djece, naprosto iskoristio izraz koji slobodni zidari inače koriste međusobno.

Ili, navode i takvu mogućnost, da se smatra članom neke potpuno nepriznate organizacije. Velika loža Austrije, u svakom slučaju, navodi da o članstvu tog čovjeka u njihovoj organizaciji apsolutno nema govora.

Vaša reakcija na temu