Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/HRT Olegu umrla žena u ruskom bombardiranju: 'Nadam se da je njena smrt bila brza'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Olegu umrla žena u ruskom bombardiranju: 'Nadam se da je njena smrt bila brza'

Rukama je micao ruševine kako bi pronašao suprugu i kćer

Prilikom ruskog bombardiranja Žitomira, koji je udaljen oko 200 kilometara od Kijeva, poginule su najmanje tri osobe, a jedna od njih je 29-godišnja Katja Rubek. Dom obitelji Rubek sravnjen je sa zemljom, a Katja je poginula ispod ruševina, prenosi HRT.

- Nadam se da je smrt moje žene bila brza. Samo jedno joj mogu poručiti na kraju svega. Nadam se da je moja žena sada na nebu - rekao je Oleg, koji u suzama obilazi ono što je ostalo od njegovog doma.

Bomba je pala pet metara od njihove obiteljske kuće.

- Sjedio sam sa svojom kćeri u ovoj sobi. Ali kao što možete vidjeti, sada to više nije dom, nije soba. Ovo može biti samo pakao - ispričao je Oleg. 

Rukama je micao ruševine kako bi pronašao suprugu i kćer.

- Kad smo pronašli moju suprugu, vidjeli smo da nema dio glave. Pronašao sam i kćer, ali nije plakala. Nije davala nikakve znakove života. Raspalo mi se sve, duša me zaboljela. Kada sam kćer uzeo u ruke, počela je plakati. To je bio jedan od najljepših zvukova u mom životu - rekao je Oleg. 


Vaša reakcija na temu