Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Primio izbjeglicu iz Ukrajine pa zbog nje ostavio ženu i djecu: 'Zaljubio sam se'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Primio izbjeglicu iz Ukrajine pa zbog nje ostavio ženu i djecu: 'Zaljubio sam se'

Novopečeni par 'nije htio nikoga povrijediti'

Lorna Garnett podijelila je s javnošću da joj je slomljeno srce nakon što ju je partner odlučio ostaviti zbog Ukrajinke Sofiie Karkadym, samo deset dana nakon što se preselila u njihov dom nakon bijega iz ratom razorene Ukrajine. Zaštitar Tony Garnett (29), koji živi u Bradfordu, rekao je da se zaljubio u 22-godišnjakinju i da želi s njom provesti ostatak života. 

Sofiia, koja je pobjegla iz grada Lavova, rekla je da joj se Tony svidio čim ga je vidjela te da žive svoju vlastitu 'ljubavnu priču.

Lorna Garnett navela je kako vjeruje da je Sofiia 'od početka ciljala na Anthonyja, odlučila da ga želi i uzela ga', piše Daily Mail .

'Sve što sam znala okrenulo se naglavačke u razmaku od dva tjedna.

Odlučila sam da je ispravna stvar da nekome stavim krov nad glavom i pomognem mu kad su u očajničkoj potrebi. Evo kako mi se Sofiia odužila što sam joj dala dom', kazala je.

Obitelj je prihvatila Sofiiu kako bi bila dio pomoći Ukrajincima koji bježe od ruske invazije, a Tony je rekao da 'želi učiniti pravu stvar'. Ona je bila prva osoba koja je stupila u kontakt na Facebook stranici gdje je ponudio smještaj izbjeglicama prema Vladinom planu. Sofiia, koja radi kao IT menadžerica, doletjela je u Manchester 4. svibnja nakon što je tjednima čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Ujedinjeno Kraljevstvo. Tony je rekao da su on i Sofiia brzo povezali, a da se svidjela i njegovim kćerima. On govori slovački pa ju je mogao razumjeti kada bi govorila na ukrajinskom jeziku. Međutim, zbog toga Lorna nije znala o čemu razgovaraju. Atmosfera je postajala sve napetija, a nakon velike svađe Tony i Sofiia odlučili su preseliti kod njegovih roditelja. Nakon što prekinuo 10-godišnju vezu, Tony je izjavio da se osjeća loše i da Lorna nije kriva, prenosi Večernji list.

'Tako mi je žao zbog onoga što Lorna prolazi, to nije bila njezina greška. Nismo htjeli nikoga povrijediti', kazao je. 

Vaša reakcija na temu