Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot POBJEDNICA KULINARSKOG SHOWA Ubila posvojenu trogodišnji kći?

POBJEDNICA KULINARSKOG SHOWA Ubila posvojenu trogodišnji kći?

TV kuća odmah je uklonila sezonu u kojoj je bila protagonisticom

Ariel Robinson (29), učiteljica iz Južne Karoline, u SAD-u se proslavila pobjedom u posljednjoj po redu, 20. sezoni kulinarskog TV showa 'Worst Cooks in America'. U medije se ubrzo vratila, no razlog je stravičan,.

Ona i njezin suprug Jerry Robinson (34) privedeni su kao osumnjičenici za ubojstvo trogodišnje kćeri Victorije, koju su posvojili samo godinu ranije, prenose brojni američki mediji, javljaju 24 sata


Ariel je u TV showu pobijedila u kolovozu 2020., a u finalu je bila bolja od drugoplasiranog manekena Zacka Ignoffa. Riječ je o popularnom televizijskom formatu koji okuplja kulinarske amatere, nerijetko čak i bez bazičnih znanja o kuhanju te ih kroz nekoliko mjeseci uz stručnu podršku obučava da postanu profesionalni kuhari.

Supružnicima je odbijena jamčevina, a javnosti zasad nije poznato jesu li se oglasili o svojoj krivnji. TV kuća odmah je uklonila sezonu u kojoj je Robinson pobijedila sa svih svojih platformi. 

Vaša reakcija na temu