Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot PODVALA Širi se lažna snimka Zelenskog s kokainom
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PODVALA Širi se lažna snimka Zelenskog s kokainom

Donosimo originalni i montirani video

Društvenim mrežama kruži kratak video na kojem ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski razgovara s nekoliko osoba preko videopoziva, dok mu na stolu stoje - kokain i kreditna kartica. Iako su neki pomislili da se radi o autentičnoj snimci, potvrđeno je da je u pitanju montaža, javlja Nova.rs.

Zelenski na spomenutoj snimci vodi razgovor s nekoliko osoba, među kojima je i osnivač i izvršni direktor Tesle i vlasnik SpaceX-a Elon Musk.

Za sada nije poznato tko je 'zaslužan' za montirani video (pretpostavlja se da se radi o proruskim aktivistima), ali se na originalnom jasno vidi da nedozvoljene supstance nema.


Vaša reakcija na temu