Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Karate Klub Zrinjski Mostar POGINUO U PROMETNOJ NESREĆI: KK Zrinjski se oprostio od malenog Roberta

POGINUO U PROMETNOJ NESREĆI: KK Zrinjski se oprostio od malenog Roberta

'Kad nisi bio u bojama karate kluba, nosio si dres omiljenog Hajduka'

Karate Klub Zrinjski Mostar oprostio se od malenog Roberta koji je poginuo u strašnoj nesreći, zajedno s majkom i ocem.

Objavu prenosimo u cijelosti.

'Danas nam se dogodila velika tragedija. Dugogodišnji član naše karate obitelji Roberto Krstić sa svojim roditeljima Borisom i Marijanom doživio je prometnu nesreću i od posljedica nesreće su preminuli.

Dragi Roberto, tvoj zarazni osmijeh i zaigranost koja te je krasila svaki trening ostati će zauvijek u našim srcima. Posebno si više od sve djece gajio ljubav prema grbu karate kluba Zrinjski i uvijek nosio klupska obilježja sa ponosom. Kad nisi bio u bojama karate kluba Zrinjski, nosio si dres omiljenog Hajduka. Nikada nisi propuštao treninge, iako si stanovao dalje od svih prijatelja sa kojima si dijelio dvoranu. Iako si bio na početku svog karate života već si sakupio brojna odličja na raznim turnirima i pokazao svoju upornost i želju za pobjedom. Pobjede i poraze si primao sa osmjehom, kako i priliči jednom posebnom i veselom dječaku i pravom karatašu. Pljuskavice su te spriječile da u lipnju položiš za plavi pojas, a trener ti je poručio da ima vremena za polaganje kada se vratimo na jesen treninzima. Zajedničkog vremena na ovom svijetu više nemamo, ali postoji vječnost gdje ćemo se jednoga dana sresti i nastaviti gdje smo stali. A ti do tada čuvaj nas i pazi sa nekog boljeg mjesta.

Uvijek ćeš biti u našim srcima i ti i tvoji roditelji , nećemo dopustiti da izblijedi uspomena na vas. 

Iznad svih Roberto.

Tvoji treneri i prijatelji!'


Vaša reakcija na temu