Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) Pokopan Prigožin
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Pokopan Prigožin

Putin nije došao

Pogreb čelnika grupe Wagner Jevgenija Prigožina održan je u privatnom okruženju, navela je tvrtka Concord Management, koja je u vlasništvu Prigožina. Kompanija nije precizirala kada je točno bio sprovod. 

'Oni koji se žele oprostiti mogu posjetiti groblje Porohovskoje u Sankt-Peterburgu, njegovom rodnom gradu', stoji u priopćenju Concord Managementa.

Ruski istražitelji su u nedjelju potvrdili da je u zrakoplovnoj nesreći koja se dogodila prošloga tjedna poginulo deset ljudi i da je među njima bio Prigožin. Kremlj je zanijekao upletenost u smrt šefa grupe Wagner te je kazao da su takvi navodi zapadnih obavještajnih službi apsolutne laži, piše The Guardian. 

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov je danas rekao kako ruski predsjednik Vladimir Putin ne planira prisustvovati Prigožinovom pogrebu. Peskov je novinarima kazao da mu nisu poznati detalji o pogrebu i da je to stvar obitelji, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu