Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) POLJSKI PREDSJEDNIK O EKSPLOZIJI 'Vjerojatno je riječ o ukrajinskoj raketi'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

POLJSKI PREDSJEDNIK O EKSPLOZIJI 'Vjerojatno je riječ o ukrajinskoj raketi'

Poljska još uvijek analizira mogućnost pokretanja procedure članka 4 NATO-a

Poljski predsjednik Andrzej Duda rekao je da je raketu koja je pala na njegovu zemlju 'vjerojatno koristila ukrajinska protuzračna obrana'.

Obraćajući se novinarima, kazao je da Poljska još uvijek analizira mogućnost pokretanja procedure članka 4 NATO-a, ali se čini da možda neće biti potrebno koristiti tu mjeru. Istaknuo je kako nema naznaka da je eksplozija projektila u Poljskoj koja je ubila dvoje ljudi bila 'namjerni napad', opisavši ga najvjerojatnije kao nesretan slučaj, prenosi Index

Ranije je američki predsjednik Joe Biden također rekao da je 'malo vjerojatno' da je Rusija ispalila projektil, ali da će se to tek vidjeti.

Vaša reakcija na temu