Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay POLJSKI PREDSJEDNIK TVRDI 'Ako Ukrajini ne pošaljemo vojnu opremu sljedećih tjedana, Putin će možda pobijediti'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

POLJSKI PREDSJEDNIK TVRDI 'Ako Ukrajini ne pošaljemo vojnu opremu sljedećih tjedana, Putin će možda pobijediti'

'Potreba je hitna'

Predsjednik Poljske Andrzej Duda je u intervjuu za francuski Le Figaro rekao da je potreba Ukrajine za zapadnim oružjem hitna te da će to odrediti ishod na bojnom polju, prenosi Index.

'Ako ne pošaljemo vojnu opremu u Ukrajinu tijekom sljedećih tjedana, Putin bi mogao pobijediti. Možda će pobijediti, a mi ne znamo gdje će stati', rekao je Duda.

Govoreći o mogućnosti ruskog napada na Poljsku, Duda je rekao da bi takav potez bio napad na NATO i sve njegove članice.

'Kada su Sjedinjene Države bile napadnute 2001., svi su saveznici stali na stranu Amerikanaca u borbi protiv terorista. Vjerujemo da bi u slučaju napada na zemlju NATO-a odgovor bio isti - brz i odlučan', kazao je.

Vaša reakcija na temu