Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / CNN PORUKA IZ RUSIJE 'Kontakti s Beogradom su naš prioritet'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PORUKA IZ RUSIJE 'Kontakti s Beogradom su naš prioritet'

'Oni su naš saveznik i prijateljska zemlja'

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov kazao je kako zasad nije planiran razgovor ruskog predsjednika Vladimira Putina i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a da do razgovora može doći ako bude potrebe, izvijestila je ruska državna agencija RIA Novosti.

- Zasad nema planiranih razgovora u rasporedu u narednim danima, ali to ne znači da takav razgovor ne može biti organiziran veoma brzo. Znate da su kontakti s Beogradom naš prioritet, oni su naš saveznik i prijateljska zemlja, pa će razgovor biti održan ako bude potrebe - rekao je Peskov, prenosi Nova.rs

Vučić je nedavno izjavio da će imati razgovor ove nedjelje sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom i da nije siguran što će njega Putin pitati, ali da 'on zna šta će on njega pitati'.

Upitan je očekuje li od Putina da ga tijekom razgovora koji slijedi uvjetuje političkim zahtjevima i hoće li to diktirati cijenu plina.

- Ne mogu znati što će Putin mene pitati, ali znam šta ću ja njega pitati. Za mene su tri pitanja, odnosno tri stvari ključne - količine plina, cijena plina i sigurnost snabdijevanja - odgovorio je Vučić. 

Vaša reakcija na temu