Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / CNN PORUKA IZ RUSIJE Peskov najavio kraj rata 'u doglednoj budućnosti'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PORUKA IZ RUSIJE Peskov najavio kraj rata 'u doglednoj budućnosti'

'Postižu se ciljevi operacije'

Dmitri Peskov, glasnovornik ruskog predsjednika Vladimira Putina, rekao je da bi 'specijalna vojna operacija', kako Kremlj naziva invaziju Ukrajine, mogla završiti u 'doglednoj budućnosti', javlja ruska prorežimska agencija Tass.

Peskov je komentirao svoj jučerašnji intervju za britanski Sky News, te je rekao da se 'Rusija nada da će operacija postići svoje ciljeve ili će završiti zahvaljujući pregovorima ruske i ukrajinske delegacija u narednih nekoliko dana, u doglednoj budućnosti'.

Novinari su ga danas pitali bi li se zaista moglo raditi o danima.

'Govorimo o doglednoj budućnosti', odgovorio je Peskov, prenosi Index.

Upitan je na čemu temelji takva predviđanja. 

'Operacija se nastavlja i njezini ciljevi se postižu.

Naša vojska radi velik posao u smislu napredovanja operacije, a rezultate postižu i pregovarači koji razgovaraju sa svojim ukrajinskim kolegama', rekao je Peskov.

Vaša reakcija na temu