Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Twitter POTRESAN PRIZOR Maturantica iz Ukrajine došla u razrušenu školu na dan maturalnog plesa
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

POTRESAN PRIZOR Maturantica iz Ukrajine došla u razrušenu školu na dan maturalnog plesa

Obukla je i haljinu kupljenu za tu prigodu

Mlada Ukrajinka vratila se među ruševine svoje uništene srednje škole u haljini koju je pripremila za maturalnu zabavu, na dan kada se ples trebao održati.

Priča koju je ukrajinski centar za građanske slobode objavio na Twitteru dolazi od Anne Episheve. Ona je podijelila fotografiju svoje nećakinje u crvenoj haljini.

- Moja je nećakinja ove godine trebala završiti srednju školu. Ona i njezine prijateljice kupovale su haljine i veselile se danu maturalnog plesa. Zatim su došli Rusi.

Njezina škola je pogođena i uništena. Danas se vratila onome što je ostalo od škole - napisala je na Twitteru.

Fotografija prikazuje mladu ženu u jarko crvenoj boji, iza koje se mogu vidjeti ogromne ruševine koja je nekoć bila njena škola.

Fotografija je na Twitteru postala viralna te je podijeljena više od 2000 puta u samo nekoliko sati, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu