Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Potvrđeno: Majka i dvoje djece ubijeni dok su bježali iz grada kod Kijeva
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Potvrđeno: Majka i dvoje djece ubijeni dok su bježali iz grada kod Kijeva

Otac se bori za život, sa sobom su poveli i malog psa

Fotograf New York Timesa snimio je izuzetno uznemirujuće fotografije troje civila koji su ubijeni kad su pokušavali pobjeći. Fotografija prikazuje četveročlanu obitelj - majka i dvoje djece leže mrtvi na pločniku, a ukrajinski vojnici pokušavaju spasiti život ranjenom ocu. Djeca su sin u tinejdžerskim godinama i kćer koja, objavio je New York Times, ima oko osam godina, prenosi Index.

Obitelj koja je pokušavala pobjeći iz Irpina sa sobom je nosila kofer, nekoliko ruksaka, a poveli su i malog psa sa sobom. Ubijeni su u minobacačkom napadu.

Ruske snage danas su ispaljivale minobacačke granate na most preko kojeg su civili, među kojima su bila i djeca, pokušavali pobjeći. Ukrajina je optužila ruske snage da namjerno gađaju evakuacijske rute iz Irpina.

Vaša reakcija na temu