Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com PRED ČETVERO SVOJE DJECE Amerikanka ubijena dok joj je kći slušala online nastavu

PRED ČETVERO SVOJE DJECE Amerikanka ubijena dok joj je kći slušala online nastavu

Ubojica je otišao kod svoje bivše djevojke Morales kako bi s njom raspravljao o objavi na Facebooku

Majka učenice s Floride koja je počela sa svojim prvim danom online nastave ubijena je dok je desetogodišnjakinja preko Zooma slušala učiteljicu.

Do pucnjave je došlo u utorak u 08 sati po lokalnom vremenu u Indiantownu na Floridi, a u kući se za vrijeme ovog incidenta nalazilo još petero djece, piše BBC, prenosi Index .

Prema policiji, učiteljica djevojčice čula je preko Zooma prepirku i stišala nastavu prije nego što je napadač zapucao. Osumnjičeni, Donald Williams (27), uhićen je nakon što je biciklom pobjegao s mjesta događaja.

Maribel Rosado Morales (32) ubijena je pred svoje četvero djece i dva mlađa rođaka, objavila je policija.

Djevojčica, koja pohađa osnovnu školu Warfield, imala je svoj prvi dan online nastave. Florida je jedna od najteže pogođenih država u SAD-u, s preko 542.000 zabilježenih zaraza covidom-19.

Na konferenciji za novinare, šerif William Snyder rekao je da je Williams otišao kod svoje bivše djevojke Morales kako bi s njom raspravljao o objavi na Facebooku.

'Učiteljica je rekla kako je stišala zvuk na nastavi, a zatim vidjela kako je 10-godišnjakinja pokrila rukama uši', kazao je Snyder i dodao da je metak pogodio računalo.

Williams je s mjesta događaja prvo pobjegao biciklom, a zatim ušao u gradski autobus. Nagovarao je vozačicu da skrene sa svoje rute kako bi ga odvezla u njegovo susjedsto, nakon čega je vozačica autobusa pozvala policiju.

Čim ga je policija uhitila, Williams je odmah prizano što je učinio. Optužen je za ubojstvo, kao i nekoliko drugih krivičnih djela.

Socijalna služba Floride pobrinut će se za djecu, koja su u dobi od 10 do 17 godina, i pokušat im naći novi dom.

Vaša reakcija na temu