Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREDOMISLIO SE Musk nastavlja besplatno financirati ukrajinsku vladu
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PREDOMISLIO SE Musk nastavlja besplatno financirati ukrajinsku vladu

Iako gubi novac, neće se povući

Iako je u petak objavio da ne može 'beskonačno' financirati satelitski servis u Ukrajini, Elon Musk, osnivač SpaceX-a, danas se ipak predomislio.

'Kvragu.. iako Starlink i dalje gubi novac, a druge kompanije dobivaju milijarde dolara poreznih obveznika, nastavit ćemo besplatno financirati ukrajinsku vladu', objavio je.

Podsjećamo, ranije je objavio da njegova kompanija SpaceX ne može 'beskonačno' financirati internetski servis Starlink u Ukrajini niti poslati toj zemlji još nekoliko tisuća terminala te je zatražio od Pentagona da se uključi u donacije.

'SpaceX ne traži nadoknadu dosadašnjih troškova, ali također ne može na neograničeno vrijeme financirati postojeći sustav niti uz to poslati još nekoliko tisuća terminala koji imaju i do 100 puta veći podatkovni kapacitet od tipičnih kućanstava. To je nerazumno,' napisao je tada Musk na Twitteru.

Vaša reakcija na temu