Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Preminula trudnica iz Mariupolja čija je fotografija obišla svijet
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Preminula trudnica iz Mariupolja čija je fotografija obišla svijet

Nije preživjelo ni dijete

Preminula je trudnica čija je fotografija nakon ruskog bombardiranja rodilišta u Mariupolju obišla svijet, objavio je Associated Press.

Žena je bježala iz bombardiranog rodilišta u Mariupolju, gdje je trebala roditi. Fotografije trudnice koju spasioci prenose na nosilima obišla je svijet.

Prebačena je u drugu bolnicu, u kojoj su joj liječnici pokušali spasiti život. Dijete su porodili carskim rezom, ali nije pokazivalo znakove života. 

- Majku smo oživljavali više od 30 minuta, bez uspjeha. Oboje su preminuli, i majka i dijete - rekao je kirurg.

AP piše da u kaosu nakon napada liječnici nisu stigli saznati njeno ime, ali njezini suprug i otac ipak su došli po njeno tijelo.

- Barem je netko došao po nju, tako da nije završila u masovnim grobnicama koje se kopaju za sve veći broj mrtvih u Mariupolju - zaključuje AP, prenosi N1.

Vaša reakcija na temu