Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PREOKRET Srpska policija tvrdi da Ukrajinci lažu kako su zarobili snajperisticu Bagiru
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PREOKRET Srpska policija tvrdi da Ukrajinci lažu kako su zarobili snajperisticu Bagiru

'D. L. je u našem zatvoru'

Nakon što su svjetski mediji prenijeli vijest da je Ukrajina zarobila snajperisticu Bagiru, navodno iz Srbije, oglasilo se Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Demantirali su tu informaciju.

- U svakom ratu prva žrtva je istina, pa se tako u medijima pojavila lažna vijest o navodnom zarobljavanju državljanke Srbije D. L., koju su, kako kažu, zarobile oružane strane Ukrajine i označili kao 'snajperisticu Bagiru'. Istina je da je D. L, u listopadu 2020. godine uhićena i da se od tada nalazi u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac na odsluženju kazne zatvora od šest godina, te stoga nikako nije mogla sudjelovati niti biti zarobljena u Ukrajini.

Također, ističemo da osoba s fotografije objavljene u medijima nije D. L. - 'Bagira' - navodi se u priopćenju MUP-a, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, ukrajinska vojska priopćila je ranije kako je zarobila rusku snajperisticu Danijelu Lazović, ratnog imena Bagira, Srpkinju koja na strani Rusa u Ukrajini ratuje još od 2014.

Vaša reakcija na temu