Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Youtube Pritvoreni BBB-i pod jakom policijskom pratnjom stigli na sud u Ateni

Pritvoreni BBB-i pod jakom policijskom pratnjom stigli na sud u Ateni

Nakon 119 dana pritvora

Prva skupina Bad Blue Boysa, od njih 102 koliko ih se nalazi u grčkim zatvorima nakon huliganskih nereda u kolovozu u Ateni, tijekom kojih je poginuo navijač AEK-a Michalis Katsouris, danas će izaći pred suca istrage.

Prva grupa stigla je pred sud pod jakom policijskom pratnjom. Ročište je zakazano za 9 sati, javlja N1.

Bit će to nakon punih 119 dana pritvora, a iskaz sucu dat će prva skupina od 38 pritvorenih hrvatskih državljana.

Prema optužnici ih se tereti za 11 prekršajnih i kaznenih djela. Prva točka optužnice posebno zabrinjava obranu Bad Blue Boysa, a to je točka o zločinačkom udruženju koja, za razliku od preostalih deset točaka, nije opisana nijednom rečenicom.

Pripadnici Bad Blue Boysa bili su razmješteni u 14 zatvora diljem Grčke. Proteklih nekoliko dana pristizali su u Atenu u sklopu priprema za ispitivanje, te se sada svi nalaze u istoj kaznionici.

Odluka suca za prvu skupinu ispitanih trebala bi biti poznata danas poslijepodne.

Vaša reakcija na temu