Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot PUT U RUSIJU Dodik najavio sastanak s Putinom
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PUT U RUSIJU Dodik najavio sastanak s Putinom

Planira se sastati i s Lavrovom

Milorad Dodik, srpski član predsjedništva Bosne i Hercegovine, najavio je da planira prisustvovati Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, gdje će se 17. lipnja sastati s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

'Idem u Sankt Peterburg na ekonomski forum. Na forumu tradicionalno sudjeluje predsjednik Putin. Susret s Putinom održat će se nakon plenarne sjednice SPIEF-a 17. lipnja', rekao je Dodik, piŠe ruska novinska agencija Tass pozivajući se na Radio televiziju Republike Srpske.

Dodik je također rekao da se tijekom svog putovanja, dan prije susreta s Putinom, planira sastati i s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom, prenosi N1.

Vaša reakcija na temu