Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Putin: Neću dozvoliti da Ukrajina postane odskočna daska za prijetnje Rusiji
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Putin: Neću dozvoliti da Ukrajina postane odskočna daska za prijetnje Rusiji

Kaže da su ukrajinske snage u ponedjeljak raketirale Donjeck i da se tu radilo o terorističkom napadu

Vladimir Putin rekao je da je 'vojna operacija' u Ukrajini uspješna. Govoreći na sastanku oko mjera podrške za odcijepljene regije ruski predsjednik je rekao da će 'vojnu operaciju' u Ukrajini dovesti do kraja. Putin tvrdi da će Zapad pokušati ugroziti teritorijalni integritet Rusije, ali da u tome neće uspjeti.

Putin je poručio da neće dozvoliti da Ukrajina postane odskočna daska za prijetnje Rusiji, prenosi ruska agencija RIA novosti.

Ruski predsjednik je sankcije Zapada nazvao blitzkriegom protiv Rusije te dodao da one nisu uspjele. Kazao je i da Zapad gura kijevske vlasti u krvoproliće tako što ih opskrbljuje oružjem i plaćenicima.

'Želim prvi put reći ovo, na početku specijalne operacije od vlasti u Kijevu smo tražili da se ne uključe u sukobe, nego samo da povuku trupe iz Donbasa. Nisu htjeli. Pa - ovo je njihova odluka', rekao je Putin.

Putin kaže da su ukrajinske snage u ponedjeljak raketirale Donjeck i da se tu radilo o terorističkom napadu u kojem je ubijeno više od 20 ljudi. Dodaje i da takvi napadi traju i dalje te da se radi o napadima u kojima se ne biraju mete.

'Kao i fašisti, koji su u posljednjim danima Trećeg Reicha pokušali povući za sobom što više nevinih žrtava', rekao je Putin, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu