Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr PUTIN NE SUMNJA 'Svi naši planovi se ostvaruju'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PUTIN NE SUMNJA 'Svi naši planovi se ostvaruju'

'Rezultat će se postići'

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da nema sumnje da će moskovska 'specijalna vojna operacija' u Ukrajini postići svoj rezultat, piše ruska državna novinska agencija Tass.

Ruski predsjednik govorio je nakon što je nadgledao godišnju vojnu paradu na moskovskom Crvenom trgu povodom pobjede Sovjetskog Saveza nad nacističkom Njemačkom u Drugom svjetskom ratu. 

- Svi naši planovi se ostvaruju. Rezultat će se postići - u to nema sumnje - rekao je Putin, prenosi Index

Dodao je kako bi Rusija iskoristila svaku priliku da mirnim putem izgladi situaciju u Ukrajini, ali da nije dobila nikakvu priliku za to.

- Da je postojala barem jedna šansa da se ovo pitanje riješi drugim, mirnim sredstvima, sigurno bismo iskoristili ovu priliku. Nismo imali izbora - izjavio je. 

Vaša reakcija na temu