Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr PUTIN O SITUACIJI U UKRAJINI 'Rat je bio neizbježan, bolje danas nego sutra'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PUTIN O SITUACIJI U UKRAJINI 'Rat je bio neizbježan, bolje danas nego sutra'

'Neprijatelji Rusije žele dezintegraciju naše zemlje'

Ruski predsjednik Vladimir Putin danas je, obraćajući se vojnim zapovjednicima i ministru obrane, rekao kako je 'postalo očito da je rat u Ukrajini neizbježan', dodavši da je 'bolje da se dogodio danas nego sutra', prenosi Index.

'Postalo je očito da će su sukobi s tim silama, uključujući one u Ukrajini, bili neizbježni. Jedino pitanje je bilo kad će se dogoditi', rekao je Putin, pa dodao: 'Naravno, vojne operacije su uvijek povezane s tragedijom i ljudskim gubicima. Razumijemo to jako dobro, svjesni smo toga. Ali obzirom da je bilo neizbježno, bolje danas nego sutra', rekao je Putin.

Ljudske gubitke u Ukrajini nazvao je 'zajedničkom tragedijom', dodavši kako Ukrajince i dalje vidi kao 'bratski narod'. Ponovio je da 'neprijatelji Rusije žele dezintegraciju naše zemlje'.

Vaša reakcija na temu