Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Putin poslao posebnu poruku vojnicima u Ukrajini, evo što im je rekao
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Putin poslao posebnu poruku vojnicima u Ukrajini, evo što im je rekao

Osvrnuo se na 'specijalnu vojnu operaciju'

Ruski predsjednik Vladimir Putin obratio se povodom dana Nacionalne garde ruskim vojnicima koji ratuju u Ukrajini.

- Rusija je ponosna na nacionalne gardiste koji neustrašivo izvršavaju svoju dužnost tijekom specijalne operacije u Ukrajini - rekao je, javlja ruska novinska agencija Tass.

Potom se posebno obratio vojnicima i zaposlenicima postrojbi Nacionalne garde koji sudjeluju u, kako je naveo, specijalnoj vojnoj operaciji na području Donbasa i Ukrajine.

- Dragi suborci, da, prava borbena situacija povezana je s povećanim rizikom. Dobro znam kako se ponašate u takvoj situaciji - hrabro i profesionalno, vješto, odlučno i neustrašivo. Cijela naša ogromna zemlja s pravom je ponosna na svakoga od vas - poručio je Putin, prenosi Dnevnik.hr

Dodao je da ruska garda, pokazujući osobno herojstvo, kompetentno i jasno rješava sve najteže zadatke.

- Čestitam vam vaš profesionalni praznik. Želim vam zahvaliti. Hvala vam za postojanost i besprijekornu službu Rusiji, za odanost domovini, zakletvu i dužnost - kazao je.

Vaša reakcija na temu