Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PUTIN PROZVAO ZAPAD 'Pokrenuli su totalni rat sankcijama protiv Rusije i Bjelorusije'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PUTIN PROZVAO ZAPAD 'Pokrenuli su totalni rat sankcijama protiv Rusije i Bjelorusije'

Poručio je da su 'beskorisni bilo kakvi pokušaji da se zaustavi ruski razvoj'

Rusija će nastaviti s vojnom akcijom u Ukrajini dok se ne ispune svi njezini ciljevi, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

U rijetkom javnom nastupu na kozmodromu Vostočni čelnik Kremlja rekao je da će se 'vojna operacija nastaviti do potpunog završetka i ispunjenja postavljenih ciljeva'. Nastavio je da ruska kampanja ide prema planu i da se ne kreće brže jer Rusija želi svesti gubitke na najmanju moguću mjeru.

Putin je također ustvrdio da je Ukrajina odustala od prijedloga koje je dala tijekom razgovora s ruskim pregovaračima u Istanbulu, što je dovelo do zastoja u pregovorima i da Moskvi nije ostalo drugog izbora nego da nastavi sa svojom ofenzivom, prenosi Index

Rekao je da su zapadne zemlje pokrenule 'totalni rat sankcijama protiv Rusije i Bjelorusije'.

Poručio je da su 'beskorisni bilo kakvi pokušaji da se zaustavi ruski razvoj' ili 'Rusiju umjetno izolira od globalne ekonomije'. Dodao je da su Rusija i Bjelorusija 'blisko povezane'.

- Pozorno pratim diskusije koje se odvijaju u našem društvu u inozemstvu. Nište ne trebamo skrivati od javnosti, ali valja objektivno pratiti borbena djelovanja.

Kao što znate, ja nemam generalski čin, nemam nikakve vojne činove, ali vjerno služim svome narodu - zaključio je.

Vaša reakcija na temu