Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Putinov saveznik predložio nuklearne napade na članice NATO-a
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Putinov saveznik predložio nuklearne napade na članice NATO-a

Tri na meti

Vladimir Solovjev, saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, predložio je pokretanje nuklearnih napada na tri članice NATO-a: Francusku, Njemačku i SAD.

Solovjev je voditelj državne televizije i jedna od istaknutijih medijskih lica koje podržava Kremlj, piše Dnevnik.hr. Tu je ideju iznio u svojoj emisiji Večer s Vladimirom Solovjevom.

Isječak iz emisije na X-u je podijelila Julia Davis iz Daily Beasta.

'Stručnjaci u emisiji Vladimira Solovjova procijenili su koji bi zapadni gradovi trebali biti prvi na meti nuklearnih napada. Neki od njihovih najboljih izbora: Pariz, Marseille, Lyon, Hamburg, München ili Garmisch-Partenkirchen i Sjedinjene Države općenito', dodala je Davis uz objavu.

Vaša reakcija na temu