Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr Raste uvjerenje da je Putin teško bolestan, britanski tabloidi pišu da mu je pružena hitna pomoć
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Raste uvjerenje da je Putin teško bolestan, britanski tabloidi pišu da mu je pružena hitna pomoć

Navodno je osjetio oštru bol, slabost i nesvjesticu

Britanski tabloidi pišu da su liječnici Vladimiru Putinu savjetovali da izbjegava duža javna pojavljivanja nakon što je, prema njihovoj ocjeni, bio vidno bolestan tijekom razgovora sa svojim generalima. Tabloidi se pozivaju na izvor blizak Kremlju, dok vodeći svjetski mediji još ne prenose ovu vijest, koja nije provjerena. 

Putin je navodno osjetio oštru bol, slabost i nesvjesticu dok je ustajao od stola tijekom nedavne videokonferencije koja je trajala sat i pol.

'Predsjedniku je pružena hitna medicinska pomoć', tvrdi izvor koji je ponovio da Putin ima zdravstvene probleme, uključujući rak i Parkinsonovu bolest, piše Daily Mail ovu nepotvrđenu informaciju, a prenose i ostali tabloidi. 

Ruski predsjednik se jučer sastao s mladim poduzetnicima, pri čemu se usporedio s ruskim carem Petrom Velikim i prijetio susjednim državama. Za vrijeme tog govora izgledao je dobro. 

Daily Mail se ograđuje i ističe da je ove tvrdnje nemoguće provjeriti, ali uvjerenje da Putin boluje od raznih bolesti sve više raste među zapadnim čelnicima. Ovaj britanski tabloid prenosi i pretpostavku da je Putinov incident s vrtoglavicom razlog za iznenadnu objavu ovoga tjedna da je njegova tradicionalna godišnja maratonska presica uživo, tijekom koje predsjednik odgovara na pitanja građana, odgođena bez novog datuma.

'Odgoda na neodređeno vrijeme zbog nestabilnog zdravlja Vladimira Putina. Prije tjedan dana predsjednik se spremao odgovarati na pitanja ruskih građana krajem lipnja ili početkom srpnja, ali liječnici su mu savjetovali da se u bliskoj budućnosti ne pojavljuje dugo u javnosti', izvijestio je jučer general ruske obavještajne agencije (SVR), prenosi Index.

Vaša reakcija na temu