Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: N1 Screenshot RAT U RUSIJI Wagnerovci odustali od pobune
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RAT U RUSIJI Wagnerovci odustali od pobune

Prigožin navodno prihvatio prijedlog Aleksandra Lukašenka

Bjelorusija je objavila da je šef Wagner grupe pristao na deeskalaciju situacije u Rusiji. Jevgenij Prigožin je prihvatio prijedlog Aleksandra Lukašenka.

Prigožin je objavio audio-poruku kojom potvrđuje da se njegovi borci vraćaju u svoje baze kako bi 'izbjegli krvoproliće'.

Kaže da je 'dao zapovijed da se vrate zbog opasnosti od prolijevanja krvi', prenosi Sky News.

'Za ovo vrijeme nismo prolili nijednu kap krvi naših boraca. Sada je došao trenutak kada se može proliti krv, stoga, shvaćajući svu odgovornost za to što će se ruska krv proliti na jednoj od strana, okrećemo naše kolone i vraćamo se u suprotnom smjeru u terenske logore, prema planu', dodao je Prigožin, a prenosi Dnevnik.hr.

Vaša reakcija na temu