Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RAT U UKRAJINI 'Neutralnost znači stati na stranu Rusije'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RAT U UKRAJINI 'Neutralnost znači stati na stranu Rusije'

'Besmisleno barbarstvo'

Ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba napisao je na Twitteru da ne postoji neutralnost u ratu u Ukrajini. 

'Neutralnost znači stati na stranu Rusije', smatra Kuleba.

Kuleba je opisao današnje bombardiranje kao 'besmisleno barbarstvo', nakon što su deseci ruskih projektila ponovno ispaljeni na Ukrajinu. Kijev tvrdi da je većina raketa oborena, ali su tri osobe ozlijeđene u glavnom gradu Ukrajine te da je nekoliko zgrada uništeno, piše Index.

'Ovo su jedine riječi koje mi padaju na pamet kad vidimo kako Rusija ispaljuje još jednu raketu na mirne ukrajinske gradove uoči Nove godine. Ne može biti neutralnosti pred takvim masovnim ratnim zločinima. Neutralnost znači stati na stranu Rusije', napisao je ukrajinski šef diplomacije na Twitteru.

Vaša reakcija na temu