Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RAT U UKRAJINI 'Situacija na istoku je sada teška'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RAT U UKRAJINI 'Situacija na istoku je sada teška'

Rusija nije odustala od ambicije zauzimanja cijelog Donbasa

Zamjenica ukrajinskog ministra obrane kazala je da je situacija na istoku zemlje teška i da Rusija nije odustala od ambicije zauzimanja cijelog Donbasa, prenosi Index

'Situacija na istoku je sada teška. Neprijatelj je pojačao svoje snage i vodi aktivnu ofenzivu u smjeru Limana i Kupjana pokušavajući preuzeti inicijativu od nas', navela je na Telegramu Hana Maliar, a prenosi The Guardian.

'Nastavljaju se intenzivne borbe. Neprijatelj ne odustaje od svojih planova da dođe do granica Donjecke i Luganske oblasti. Trenutno je ovo neprijateljeva glavna ofenzivna linija. Stoga je na istoku koncentrirao znatan broj postrojbi, posebice desantno-jurišnih. Unatoč neprijateljskoj nadmoći u snagama i oružju, naše postrojbe su hrabre i ne dopuštaju da ruske snage napreduju', dodala je. 

Vaša reakcija na temu