Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RAT U UKRAJINI Rusi napadaju gradove na istoku, žestoke borbe oko Bahmuta
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RAT U UKRAJINI Rusi napadaju gradove na istoku, žestoke borbe oko Bahmuta

Napreduju uz goleme gubitke

Ruske snage danas su napale Kramatorsk i Avdijivku, gradove na istoku Ukrajine. Na Kramatorsk su Rusi ispalili tri rakete, pri čemu su oštetili industrijsko postrojenje i trgovine, objavio je šef vojne regionalne administracije Donjecke oblasti Pavlo Kirilenko. U napadu nitko nije ozlijeđen, dodao je.

U Avdijivki je jedna žena ozlijeđena nakon što su ruske snage napale grad artiljerijom i drugim oružjima. Ruski napadi ne prestaju ni u Bahmutu, gradu u Donjecku kojeg ruske snage već mjesecima očajnički pokušavaju osvojiti, ali bez bez uspjeha.

Britanski Guardian javlja kako se oko Bahmuta vode intenzivne borbe. Iz jedne industrijske zgrade danas se dizao stup crnog doma, a pogođene su i stambene zgrade. Ruske snage i dalje napreduju prema gradu, ali jako polako i uz goleme gubitke, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu