Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RAT U UKRAJINI Ruski zapovjednici ubijeni kod Bahmuta
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RAT U UKRAJINI Ruski zapovjednici ubijeni kod Bahmuta

Izvijestilo Rusko ministarstvo obrane

Rusko ministarstvo obrane izvijestilo je o pogibiji dvojice pukovnika 13. i 14. svibnja u području Bahmuta, prenosi Index.

Christopher Hope iz Financial Timesa dodaje da su ruske pukovnike ubile ukrajinske snage na području Bahmuta. Pukovnici su bili pukovnik Vjačeslav Makarov, zapovjednik 4. motostreljačke brigade i pukovnik Jevgenij Brovko, zamjenik zapovjednika Zbora kopnene vojske za vojno-politički rad.

Rusko ministarstvo obrane priopćilo je da je Makarov preminuo na putu do bolnice nakon što je ranjen tijekom borbe južno od sela Ivanivske, zapadno od Bahmuta. Brovko je poginuo u granatiranju.

Vaša reakcija na temu