Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Twitter) RAT U UKRAJINI Svjedoci opisali prizore užasa u pizzeriji u Kramatorsku
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RAT U UKRAJINI Svjedoci opisali prizore užasa u pizzeriji u Kramatorsku

Najmanje 11 osoba je ubijeno, uključujući četvero djece

Franky van Hintum i Coen van Oosten, Nizozemci koji rade u restoranu brze hrane u Kramatorsku, opisali su napad na pizzeriju u tom gradu kao potpuno neočekivan. U trenutku napada sjedili su za stolom u restoranu.

Najmanje 11 osoba je ubijeno, uključujući četvero djece, piše Index.

Nakon smrtonosnog udara, van Hintum je počeo snimati dok su ljudi počeli u panici trčati ulicom. Snimio je svoju ruku prekrivenu krvlju i van Oostena kojem je krv tekla niz vrat i mrljama na košulji.

'Bio je užasan prizor, užasan. Imali smo veliku sreću. Nevjerojatno je da smo se izvukli, sva četvorica za našim stolom, bez ozbiljnih ozljeda', rekao je gospodin van Hintum.

Pizzeriju su posjećivali novinari, humanitarni radnici i vojnici, kao i lokalno stanovništvo.

Vaša reakcija na temu