Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RAT U UKRAJINI Zbog tri stvari Rusija napad ne može prikazati kao uspjeh
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RAT U UKRAJINI Zbog tri stvari Rusija napad ne može prikazati kao uspjeh

Britansko ministarstvo obrane objavilo je najnoviji izvještaj

Britansko ministarstvo obrane objavilo je na Twitteru najnoviji izvještaj svojih vojnih obavještajaca o situaciji u Ukrajini, u kojem se navodi kako se 'ruski napori u popravljanju Krimskog mosta nastavljaju, ali nije vjerojatno da će most biti potpuno funkcionalan najmanje do rujna 2023. godine'.

'Napad na Krimski most je poremetio ruske logističke rute prema Krimu i južnoj Ukrajini i tako smanjio rusku sposobnost prebacivanja vojne opreme i ljudstva u to područje željezničkim i cestovnim putem. 

Oštećenje mosta, nedavni napad na Crnomorsku flotu u Sevastopolju i vjerojatno povlačenje iz Hersona značajno kompliciraju pokušajte ruske vlade da operaciju u Ukrajini prikažu kao uspješnu', navodi se u izvještaju.

Vaša reakcija na temu