Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ressler oštro Sinčiću i Kolakušiću: Dosta s demagoškim tiradama i destrukcijom

Ressler oštro Sinčiću i Kolakušiću: Dosta s demagoškim tiradama i destrukcijom

'Ekshibicionizam ili stvarni utjecaj na europske dokumente'

Zastupnik Karlo Ressler reagirao je na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta na govore zastupnika Sinčića i Kolakušića, koji su još jednom, nepovezano s temom rasprave, plenarnu raspravu pokušali koristiti za jeftini politički ekshibicionizam. Reakciju prenosimo u nastavku.

'Nije rijetkost da s ove govornice slušamo paušalne izjave kolega i demagoške tirade na koje nema ni prostora ni smisla svakog puta odgovarati. Zastupnici koriste svoj mandat kako žele i branit ću to njihovo pravo i slobodu. No, moramo razumjeti kako postoji dramatična razlika između dva pristupa i oblika političkog djelovanja. S jedne strane performans, s druge strane predan i odgovoran rad. Ekshibicionizam ili stvarni utjecaj na europske dokumente. Ohola destruktivnost s jedne strane i pokušaj pronalaska odgovora na kompleksna europska pitanja. Isključivost umjesto suradnje s ostalim zastupnicima. Glasovanje protiv pomoći državama članicama u krizi umjesto osiguravanja rekordnog paketa investicija. Nemogućnost zajedničkog rada s ikim tko nije uvjeren u grandioznost tvoga lika i djela, umjesto traženja kompromisa za interes hrvatskih i europskih građana', oštro je poručio Ressler. 


Vaša reakcija na temu