Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube RUČAK U KAPUTIMA, POSLUŽEN HRČAK Rusija uputila zastrašujuću 'čestitku' Europljanima
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RUČAK U KAPUTIMA, POSLUŽEN HRČAK Rusija uputila zastrašujuću 'čestitku' Europljanima

'Sretan antiruski Božić'

Ruska televizija Russia Today objavila je video 'božićne čestitke' Europljanima. Video prikazuje tri Božića u jednoj obitelji u Europi. 

Tako Russia Today Božić u obiteljskom domu u Europi prikazuje uz puno svjetla, lampice koje svijetle na božićnom drvcu. Roditelji sretnoj kćeri za Božić poklanjanju hrčka. Zatim se prikazuje Božić ove godine, u kojem je obitelj u polumraku, a otac kotač na kojem je hrčak koristi za napajanje božićnih lampica strujom.

Najmračniju budućnost Europi Russia Today zamišlja za Božić 2023. godine, kad otac i kći sjede za blagdanskim stolom u kapama i kaputima, a majka servira objed koji ne izgleda ukusno. Ispostavlja se da je za Božić skuhala hrčka kojeg su kćeri poklonili 2021. godine.

'Sretan antiruski Božić! Ako vam vaši mediji ne govore kamo ovo sve ide, Russia Today je dostupan preko VPN-a', zaključili su u 'čestitki', prenosi Dnevnik.hr

Vaša reakcija na temu