Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rusi bombardiraju čeličanu Azovstal
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Rusi bombardiraju čeličanu Azovstal

Javio se i zamjenik zapovjednika Azova Svjatoslav Palamar

Ruske snage bombardiraju čeličanu Azovstal u Mariupolju u kojoj je još uvijek 200 zarobljenih civila. Prema agenciji RIA, rusko ministarstvo obrane priopćilo je da se uništavaju ukrajinski položaji postavljeni nakon što su branitelji 'iskoristili' primirje za evakuaciju nekoliko skupina civila u posljednja dva dana.

Policajac u Mariupolju rekao je ukrajinskoj javnoj televiziji Suspine da su Rusi krenuli u osvajanje razorene čeličane, posljednje točke ukrajinskog otpora u tom južnom gradu, prenosi Index.

Da je ruska operacija počela potvrdio je za list Ukrainska Pravda i zamjenik zapovjednika brigade Azov koja brani golemo postrojenje.

Zamjenik zapovjednika Azova Svjatoslav Palamar oglasio se iz Azovstala. Kaže da je žestoko bombardiranje Azovstala trajalo cijelu noć, a da je u tijeku veliki napad koji uključuje vojsku i tenkove. Pozvao je na hitnu evakuaciju civila. Dodao je da su u sinoćnjim zračnim napadima poginule dvije osobe, kaže da se radi o civilima.

Vaša reakcija na temu