Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RUSI PRIZNALI 'Ukrajina je zauzela mjesto u Zaporižji'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RUSI PRIZNALI 'Ukrajina je zauzela mjesto u Zaporižji'

Prvi uspjeh na toj bojišnici

Ukrajinske su snage preuzele kontrolu nad naseljem Pjatihatki na bojišnici u Zaporižji, priznao je lokalni dužnosnik kojeg je postavila Rusija. Ovo je prvi uspjeh Ukrajine na toj bojišnici otkako je početkom ovog mjeseca pokrenula svoju protuofenzivu.

Dužnosnik Vladimir Rogov rekao je da su ukrajinske snage zauzele naselje Pjatihatki dok su bile pod vatrom ruskog topništva i da se tamo ukopavaju.

'Neprijateljske 'valovite' ofenzive dale su rezultate unatoč ogromnim gubicima', poručio je Rogov u aplikaciji Telegram. 

Teške borbe se nastavljaju u tom području, dodao je. Iz Ukrajine nije bilo trenutačnih komentara, a Reuters nije mogao neovisno potvrditi situaciju na bojnom polju, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu