Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Twitter Rusijom se šire lažne fotografije iz zagrebačke IKEA-e: 'Radnici podržavaju Putina'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Rusijom se šire lažne fotografije iz zagrebačke IKEA-e: 'Radnici podržavaju Putina'

Da se radi o lažnim fotografijama za RIA Novosti su, na temelju rezultata revizije, potvrdili i iz IKEA-e

Ruskim medijima i društvenim mrežama su se proširile lažne fotografije iz zagrebačke IKEA-e, na kojima se u okvirima za fotografije u izložbenom prostoru trgovine vide portreti ruskog predsjednika Vladimira Putina.

'U Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske, zaposlenici IKEA-e su postavili fotografije ruskog predsjednika Vladimira Putina u znak potpore specijalnoj operaciji u Ukrajini', objavili su jučer ruski mediji.

Pišu i da 'ruska vojska izvodi precizne raketne udare na vojne objekte Oružanih snaga Ukrajine, ne pogađajući civile'.

'U Zagrebu, u lokalnoj IKEA-i, portreti Vladimira Putina postavljeni su u sve okvire za fotografije u salonima. Očigledno su to učinili sami zaposlenici IKEA-e', pisalo je na ruskom Telegram kanalu Defenders, piše Index.

Da se radi o lažnim fotografijama za RIA Novosti su, na temelju rezultata revizije, potvrdili i iz IKEA-e.

'Ove slike su montaže i nisu stvarne fotografije iz stvarne trgovine. Za sada nemamo drugih informacija', rekla je glasnogovornica tvrtke.


Vaša reakcija na temu