Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Facebook Ruska vojska granatirala onkološku bolnicu u Mikolajivu
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Ruska vojska granatirala onkološku bolnicu u Mikolajivu

'Samo kreten može napasti slabe'

Ruske vojne snage bombardirale su regionalnu onkološku bolnicu u Mikolajivu, objavio je čelnik gradske regionalne zdravstvene uprave Maksim Beznosenko na Facebooku. 


- Samo kreten može napasti slabe. Oni slabi su naši pacijenti. Upravo su ta čudovišta granatirala onkološku bolnicu. Bolnicu koja pruža njegu oboljelima od raka iz cijele regije Mikolajiv - napisao je Maksim, prenosi BBC.


- Ako mržnja prema neprijatelju ujedinjuje, mi smo već najujedinjeniji narod na svijetu. Ako Rusija vidi oboljele od raka kao ravnopravnog protivnika koji je prijetnja - nije samo bolesna nego je već u agoniji. I to je jedino što nas može razveseliti u takvim okolnostima - kaže Beznosenko, prenose 24 sata.

Vaša reakcija na temu