Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mediamodifier from Pixabay Ruski ministar obrane: Moguć je nuklearni sudar sa Zapadom
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Ruski ministar obrane: Moguć je nuklearni sudar sa Zapadom

Prema tamošnjim medijima, poručio je da je preostalo sve manje koraka do potencijalnog incidenta

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu upozorio je na mogući 'nuklearni sudar' između Moskve i Zapada, izvijestila je ruska novinska agencija Interfax.

Prema ruskim medijima, Šojgu je rekao da je preostalo sve manje koraka do mogućeg incidenta. Odgovorio je na medijska izvješća da će Velika Britanija opskrbljivati Ukrajinu streljivom koje sadrži osiromašeni uran. Dodao je da bi takav potez doveo do odgovora Rusije, prenosi Index

Ranije danas glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova nazvala je plan Britanije 'scenarijem za Jugoslaviju'. Rekla je da je to streljivo uzrokovalo rak i oštetilo okoliš.

Vaša reakcija na temu