Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram RUSKI NAPAD Poginuo poznati ukrajinski glumac i TV voditelj
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RUSKI NAPAD Poginuo poznati ukrajinski glumac i TV voditelj

Imao je samo 33 godine

Ukrajinski glumac i TV voditelj Pasha Lee nedavno je dao otkaz na svom poslu kako bi branio svoju državu od ruske invazije, a tamošnji mediji sada javljaju kako je tragično preminuo u jednom od napada. 

33-godišnji glumac u ukrajinske obrambene snage se prijavio prije samo nekoliko dana. Poginuo je u ruskom granatiranju na Irpin blizu Kijeva, prenosi The Sun.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu pozirao je u ratnoj uniformi. 

- Posljednjih 48 sati nije bilo prilike za sjesti i fotografirati se jer smo pod napadom, a smijemo se jer izdržavamo. Ukrajino, naporno radimo - napisao je u opisu fotografije.

Pozvao je Ukrajince da mu se pridruže u obrani njihove države.

Pasha Lee je inače poznat diljem Ukrajine, a između ostalog je radio na tamošnjoj sinkronizaciji filmova 'Hobit' i 'Kralj lavova'. Njegovu smrt potvrdio je Sergij Tomilenko, predsjednik ukrajinskog novinarskog društva. Izrazio je sućut obitelji, prenosi Dnevnik.hr

Oglasila se i Julia Ostrovska, Pashina kolegica. Opisala ga je kao najvedrijeg i najraspoloženijeg TV prezentera s kojim je radila.

Vaša reakcija na temu