Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Ilustracija RUSKI NOVINAR: Morao sam napustiti zemlju usred noći. Nisam mislio da će doći do ovog
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RUSKI NOVINAR: Morao sam napustiti zemlju usred noći. Nisam mislio da će doći do ovog

'Jako sam sretan i privilegiran što sam pošteđen čekanja satima ili čak danima uz cestu. Za razliku od milijuna Ukrajinaca'

Aleksej Kovaljov, urednik Meduze (jednog od rijetkih preostalih ruskih neovisnih medija, op.a.), napustio je Rusiju nakon što je ruski predsjednik Putin potpisao zakon po kojemu se objava 'lažnih vijesti' o ratu u Ukrajini kažnjava zatvorskom kaznom do 15 godina.

- Nisam nikad mislio da će doći do toga, ali morao sam napustiti Rusiju. Prešao sam granicu pješke usred noći, s torbama koje sam spakirao u panici i psom. Osjetio sam kako se golema vrata zatvaraju za mnom. Jedva sam imao vremena javiti se roditeljima. Luda vremena - napisao je Kovaljov na Twitteru.

- Jako sam sretan i privilegiran što sam pošteđen čekanja satima ili čak danima uz cestu. Za razliku od milijuna Ukrajinaca - dodao je.

Vaša reakcija na temu