Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ruski TV voditelj zaprijetio uništavanjem Engleske
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Ruski TV voditelj zaprijetio uništavanjem Engleske

Jedno lansiranje, Borise, i više nema Engleske - rekao je Dmitrij Kiseljov

Ruski televizijski voditelj upozorio je Veliku Britaniju da Kremlj ima moć pogoditi je nuklearnim projektilom koji bi je 'utopio jednom zauvijek', prenosi Index.

Proputinovski voditelj Dmitrij Kiseljov rekao je da je ruski predsjednik Vladimir Putin stavio nuklearne snage zemlje u stanje pripravnosti nakon 'riječi premijera Borisa Johnsona o uzvratnom udaru na Rusiju', prenosi Sky News. 

- Što će se dogoditi nakon riječi Borisa Johnsona o uzvratnom udaru? Općenito, u Britaniji se čini da lutaju. Zašto prijete ogromnoj Rusiji nuklearnim oružjem kad su oni samo mali otok? - rekao je Kiseljov. 

- Jedno lansiranje, Borise, i više nema Engleske - dodao je. 

Vaša reakcija na temu