Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay S neba im pao kovčeg na kuću, ostali zaprepašteni kad su vidjeli što je unutra

S neba im pao kovčeg na kuću, ostali zaprepašteni kad su vidjeli što je unutra

Policija je otkrila kako je avion poletio iz Rima, a na 20 minuta nestao je s radara

Kovčeg pun kokaina slučajno je sletio iz aviona na solarni panel jedne kuće na otoku Sardinije u Italiji. Četiri mjeseca nakon ovog incidenta, policija je uspjela identificirati pilota koji je izveo ovaj neuspješni manevar i uhititi ga ovoga utorka. 

- Na Sardiniji pada kiša kokaina, pisali su talijanski mediji o događaju s kraja ožujka ove godine - prenosi The Guardian. Kovčeg napunjen s 8.5 kilograma kokaina trebao je sletjeti u ruke dilera u gradiću Baratili San Pietro, no slučajno se našao u dvorištu jedne kuće i razbio solarni panel.

- Čuli smo jak udarac te smo odmah pozvali policiju koja je pronašla ovaj kovčeg pun kokaina - kazali su vlasnici kuće u ožujku ovaj događaj, a da je kokain sletio u 'prave ruke', njegova bi vrijednost na tržištu iznosila oko devet milijuna eura. 

Policija je otkrila kako je avion poletio iz Rima, a na 20 minuta nestao je s radara - točno u vrijeme kada je radio krugove iznad gradića kako bi bacio robu.

Uz pomoć nadzornih kamera i svjedoka otkriveno je kako je pilot 28-godišnji Francesco Rizzo iz Rima koji je inače prevozio bogataše avionom, a uhićen je u luci Cagliari Elmas nakon povratka iz Njemačke, piše Večernji list.

Vaša reakcija na temu